Prednost električnih viličarjev
Trajnostna izbira za vaše skladišče

Delo v skladišču zahteva učinkovitost, varnost in zanesljivost. Eden od ključnih strojev, ki uporabljajo te vidike, je viličar. Z napredno tehnologijo postajajo električni viličarji vse bolj priljubljeni v skladiščni industriji.

Okolju prijazeni, vzdržljivi ter cenovno dostopni 

Električni viličarji so okolju prijaznejši od dizelskih ali plinskih viličarjev. Ne oddajajo izpušnih plinov, zaradi česar so idealni za uporabo v zaprtih prostorih in okoljsko prizadetih območjih. Poleg tega je bolj energetsko učinkovit, kar prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa vašega podjetja.

Kar naredi naše električne viličarje še bolj privlačne, je to, da so standardno opremljeni z Li-Ion baterijami. Ta napredna baterijska tehnologija ponuja prednosti:

  1. Brez vzdrževanja : Li-ionske baterije ne potrebujejo vzdrževanja, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za občasno servisiranje kot pri tradicionalnih svinčenih baterijah.
  2. Hitrejši čas ponovnega polnjenja : Polna napolnjenost traja samo 2,5 ure, kar pomeni, da bo vaš viličar v hipu ponovno pripravljen za uporabo, kar poveča produktivnost vašega skladišča oziroma obrata.
  3. Daljša življenjska doba : Li-Ion baterije imajo precej daljšo življenjsko dobo kot tradicionalne baterije, kar bistveno zmanjša pogostost zamenjave in s tem povezane stroške.
  4. Energijsko učinkovitejša : Li-ionske baterije imajo večjo energijsko moč zaradi česar je tako učinkovitejša pri uporabi.

Z združenjem teh prednosti ponujajo naši električni viličarji z Li-Ion baterijami trajnostno, stroškovno učinkovito rešitev za potrebe vašega skladišča oziroma obrata.

Povečana učinkovitost in produktivnost, ter nižji obratovalni stroški

Medtem ko je nabavna cena električnih viličarjev pogosto višja od cene viličarjev z notranjim zgorevanjem, to dolgoročno nadomestijo z nižjimi obratovalnimi stroški. Električni viličarji imajo manj gibljivih delov, kar ima za posledico manjšo obrabo in s tem nižje stroške vzdrževanja. Poleg tega so stroški električne energije na splošno nižji od stroškov goriva, kar lahko dolgoročno vodi do znatnih prihrankov.

Varnejše in udobnejše za zaposlene

Električni viličarji ne proizvajajo izpušnih plinov in so manj hrupni kot viličarji z notranjim zgorevanjem. Posledica tega je čistejše, tišje in bolj zdravo delovno okolje za vaše zaposlene. Poleg tega električni viličarji manj vibrirajo, kar prispeva k udobju voznika.

Ste pripravljeni na prehod na električni viličar? Celotno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. Imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri izbiri pravega modela? Potem ne oklevajte in nas kontaktirajte. Pri Immerlog smo vam vedno pripravljeni pomagati pri najboljši izbiri za vaše skladišče oziroma obrat.

Oglejte si našo ponudbo električnih viličarjev znamke EP na spletu.


Nepogrešljiva oprema dostavnim vozilom
Popolnoma električna rešitev z visoko učinkovitostjo!