Dvižne mize - škarjaste dvižne mize

Z dvižnimi mizami je dviganje in spuščanje zelo enostavno 

S pravilno delovno opremo si vsakodnevno delo lahko zelo poenostavimo. Različne dvižne mize in dvižne naprave omogočajo opravljanje dela na ergonomsko idelani višini ter zagotavljajo varno in enostavno dvigovanje težkih predmetov. Dviganje in spuščanje z dvižnimi mizami opravljamo s pomočjo nožnega pedala in ročne ročice ali preprosto električno s pritiskom na gumb. Način upravljanja je odvisen od vrste modela.

Z našo široko ponudbo na spletu boste zagotovo našli idealeno dvižno mizo za vaše podjetje.    Izbirate lahko med:

Super ponudba

DVIŽNE MIZE - ŠKARJASTE DVIŽNE MIZE

Z dvižnimi mizami je dviganje in spuščanje zelo enostavno 

S pravilno delovno opremo si vsakodnevno delo lahko zelo poenostavimo. Različne dvižne mize in dvižne naprave omogočajo opravljanje dela na ergonomsko idelani višini ter zagotavljajo varno in enostavno dvigovanje težkih predmetov. Dviganje in spuščanje z dvižnimi mizami opravljamo s pomočjo nožnega pedala in ročne ročice ali preprosto električno s pritiskom na gumb. Način upravljanja je odvisen od vrste modela.

Različne vrste dvižnih miz:

  • Voziček za dvižne mize

Z vozičkom za dvižno mizo kot mobilno delovno mizo ali delovno mizo lahko zaposleni brez velikega napora prilagodi svoje delovno mesto na idealno delovno višino. Višina je nastavljiva s pomočjo eklektične hidravlike ali hidravlične črpalke. To omogoča zaposlenemu, neglede na njegovo višino, delo v idealnem položaju zanj. Vozički so idealni tudi za popravila v podjetju, lahko pa se uporabljajo tudi kot transportni pripomoček za orodje in rezervne dele. 

Izbirate lahko med ravnimi dvižnimi mizami in kompaktnimi dvižnimi mizami. Glavna razlika je v skupni višini, saj je kompaktna dvižna miza večja.

  •        Škarjaste dvižne mize

Škarjaste dvižne mize so robustne in vsestransko uporabne dvižne naprave, ki so na voljo v različnih izvedbah in modelih. S funkcijo hidravličnega dviganja lahko na zahtevano višino dvignete težke tovore. Dviganje je brezstopenjsko, spuščanje pa poteka  nežno in enostavno.

• Enostavno nakladanje in razkladanje z dvižnimi mizami

Škarjaste dvižne mize se pogosto uporabljajo pri manipulaciji blaga kot pomoč pri dvigovanju, kot del transportne linije v proizvodnji ali v različnih servisnih podjetjih.

• Fleksibilen delovni prostor

Dvižne mize zaradi svoje trpežnosti in robustnosti omogočajo dobro in varno delovno površino, hkrati pa zaradi funkcije dviga omogočajo delo na idealni višini. Iz tega razloga so priljubljene za popravila, ki vključujejo težke materiale, saj se le-ta lahko odvijajo varno in na ploščadi dvižne mize. Dvižne mize so nepogrešljiv del opreme vsakega podjetja. 

  • Ravne dvižne mize

Ravne dvižne mize se uporabljajo tam, kjer je treba dvigovati težko breme in premostiti višinske razlike. Nepogrešljive so v logističnih podjetjih, industrijskih halah ali proizvodnih podjetjih, sploh kadar je potrebna nizka nakladalna višina. Na voljo so z dvema vrstama ploščadi:

• Zaprta ploščad

Tukaj lahko paletizirano ali nepaletizirano težko blago dvignete ali spustite na zahtevano višino. Ravno dvižno mizo je zaradi nizke skupne višine mogoče spustiti na 85 mm in jo nakladati ali razkladati s pomočjo rampe z viličarjem.

• U ali E platforma

Tukaj lahko viličarji ali paletni vozički zapeljejo skozi odprtino na ploščadi in odložijo ali poberejo blago.

  • Nakladalne dvižne mize

Nakladalne dvižne mize so nepogrešljive v logističnem sektorju, sploh pri nakladanju in razkladanju tovornjakov, kjer je potrebno premostiti višinsko razliko med fiksno nakladalno rampo ter dovozom. Pomembna lastnost te dvižne mize je segmentirana nakladalna loputa, ki premosti vrzel do vozila. S pravimi dodatki lahko nakladalno dvižno mizo individualno prilagodimo potrebam stranke (npr. nakladalna dvižna mize z ojačano platformo in dodatnimi podpornimi vijaki, ki prenese močne obremenitve.)

- Dvojne škarjaste dvižne mize in več škarjaste dvižne mize

Dvojne škarjaste dvižne mize in več škarjaste dvižne mize omogočajo dostop do velikih višin. Uporabljajo se na primer kot delovna ploščad, montažno dvigalo ali naprava za paletiranje. Naše dvojne in več škarjaste dvižne mize so na voljo v različnih izvedbah in modelih. Za standardne izdelke je nosilnost od 200 kg do 4 tone in višina dviga največ 4300 mm. Za številna področja uporabe obstajajo različni dodatki kot so ograje, pregrade, rampe za prevoz, končna stikala in različne upravljalne naprave. 

- Posebne dvižne mize (dvižne mize iz nerjavnega jekla)

Posebne dvižne mize so dvižne naprave s posebnimi lastnostmi. Vzmetna dvižna miza na primer samodejno zadrži breme na pravi višini. Na primer, obiranje se lahko izvaja na ergonomsko pravilni višini brez upogibanja ali raztezanja. Vrtljiva površina, integrirana v vzmetno dvižno mizo, omogoča obračanje blaga v pravi položaj.